onsdag 28 november 2012

Weird!



Vi har bestämt oss för att åka härifrån, folket här (förutom Callan) är alldeles för svåra att jobba under. Synd, för det är inget fel på jobbet egentligen (för Helena är det bäst hittills). Särskilt nu när det kommit en tysk tjej vid namn Eli som vi (och särskilt hon och Helena har väldigt mycket gemensamt) kommer väldigt bra överens med. Hon kan också rida så de ville ta en ridtur men se det gick inte för sig. Väldigt konstigt med tanke på att alla andra helpers fått rida ut och att de tidigare i veckan ville ha Helena för att ansvara för en grupp nybörjare på en uteritt på egen hand. Antagligen krånglar de för att Helena sa ifrån vid ett par tillfällen angående hästarna. Igår fick hon till slut köra ett dressyrpass i hagen. Idag är till och med det osäkert. Så vi åker, skyller på Basses allergi. Eli kommer inte heller vara kvar, hon hade heller ingen bra känsla för stället. Synd att hon inte kom tidigare. Basse och Nea struntade fullständigt i veden idag och rensade ogräs istället. De får säga vad de vill. Helena & Eli putsade träns, borstade schabrak och ryktade. Vi kommer antagligen inte få nån särskilt bra review men vi kommer inte att skriva så positivt om dem heller. Vi har dock lärt oss att vara väldigt lyhörda när det gäller att läsa reviews. Många lämnar nog bättre än vad de egentligen tycker av rädsla att få en dålig tillbaka. Så hett tips om ni tänker använda helpx; dra öronen åt er om minsta lilla antydan till något dåligt! Både här och hos Ali var det jättebra reviews, men inget av ställerna levde upp till dem.

Vi har haft ett par soliga och varma dagar så solbrännan börjar komma fram. Förutom idag då det är rätt molningt och kallt. Nea och Eli stökade i köket med lunchen. En eloge till Nea som bakade jordens godaste fruktbröd igår!

Just nu sitter vi på biblioteket inne i Ohakune där det är fritt wifi. Skööönt! Vi har bokat hostel i Wellington så vi beger oss söderut nu. Det ser vi fram emot!

1 kommentar:

  1. Det ser härligt ut att rida i solskenet :) Synd att människorna inte är lika trevliga...

    SvaraRadera