fredag 2 november 2012

Myslördag


Idag åkte vi in till stan helt otippat. Vi behöver nån form av anordning så vi kan ha musik i bilen, radion är nämligen inte helt angenäm att lyssna på. Så då passade vi på att åka med. Fast först gick vi in till Spotlight, en helt fantastisk pysselaffär som två tredjedelar uppskattade mycket, sedan gick vi till bilaffären, planen var att köpa en helt ny stereo, men de kablar vi behövde fanns inte, vår bil är från 1990, de äldsta var för 1995:or, så då kunde vi välja mellan att jaga dem över hela stan eller att köra på en helt annan, osäkrare men billig lösning, så vi körde på det sista. Vi har ännu inte testat. Sedan strosade vi runt nere i city och tittade och shoppade lite. Lunchen idag blev inte på donken utan på ett billigt och trevligt ställe rekommenderat av familjen. Det var lugnare på stan idag så det gick bra att korsa gatan utan vara rädd för att ens sista stund var kommen.

Vi är helt ensamma ikväll och större delen av dagen imorgon, lite tråkigt när vi åker på måndag. Vi har redan sagt hejdå till Jennifer :-(. Men så är det. Eftersom vi varit lediga idag har vi jordens längsta lista med grejer att göra imorgon, så det blir nog en heldag det. Kathryn sa att hon inte visste vad vi haft för oss med maskarna häromdagen, det var inte ett rätt tydligen. Men vi slipper göra om det som väl var. Vi tänkte även passa på att kolla lite nödvändigheter på internet, vi vet inte hur möjligheterna ser ut på nästa ställe, så det är bäst att ha så mycket som möjligt fixat.

 Vi ville ju göra smycken av alla snäckskalen vi samlade på stranden i måndags. Kathryn gav oss öronkrokar, och Helena fick en snabbkurs i borrning av Bob och har borrat i en del av skalen, det var inte fullt så enkelt som vi trott från början. Men lite har vi som vi ska ta med och pyssla lite med under resans gång. Ikväll ska vi skriva ihop en (jättebra) review till helpx och nåt gulligt till gästboken som vi ska klistra in massor av murgröna i. Vi är inte Team Ivy för inte vi!

Just nu pysslas det för fullt i köket, det lagas Zucchini slice till lunch imorgon, tacos och Oreotryfflar på samma gång. Detta ska avnjutas till House och en brasa om vi klarar att tända en själva.

2 kommentarer:

  1. Vad blir det för ett ställe nästa gång.Håller tummarna att det blir bra även där.

    SvaraRadera
  2. Det är till ett par som bor rätt så nära där vi är nu. Hon är gammal engelskalärare, så hon kommer nog hjälpa oss med engelskan, det gillar vi. Vi vet inte riktigt vad vi kommer få göra, men det blir nog lite av varje!

    SvaraRadera