söndag 18 november 2012

Sweet dreams


Vår sista helg hos Blanchards har varit lugn och trevlig, vi har jobbat lite med att plantera växter, beskära rosor och döda rötter, annars har vi mest tagit det lugnt och bakat. Sedan i torsdags har vi bidragit med chokladkaka med frosting, chokladpudding (kathryn var med denna gången och vilken skillnad det blev, vi filmade så nu ska det väl gå att fixa den själva), cheesecake med jordgubbar och kolasås, chokladbollar och kolasnittar. Vi får äta kakorna vi bakar, men inget godis har vi bestämt (förutom vid pms). Men vem behöver godis när vi lever i en kakdröm?

Igår följde vi med på deras dans. K & B var sååå söta ihop! Jennifer tog med sig Basse upp på dansgolvet och till och med Linnéa blev uppdragen en gång! Annars utnyttjade tjejerna tiden till att vara kreativa på; Nea tecknade dansande par (sjukt snygga skisser) och Helena jobbar för fullt med andra paret sockor sedan hon kom hit. Det blev ganska sent så imorse sov vi ut ordentligt, sällskapade med Dr. House vid frukosten och jobbade litegrann. Det är soligt och fint ute, men lite blåsigt. Linnéa pysslar med rosenblad, Basse kollar Game of thrones och Helena stickar och lyssnar på musik. Vi passar på att vila idag, vi åker imorgon och veckan som kommer blir hektisk!
Bilder till Ice Age och WET side story är nu upplagda. Hade tänkt ladda upp till fler inlägg, men internet går inte fort och det är typ sovdags. Lite i taget får det bli! :-)

1 kommentar:

  1. Kör försiktigt! Hoppas er Kung David håller sig i trim. Ni får sköta om honom efter bästa förmåga.

    SvaraRadera