torsdag 8 november 2012

Äntligen hemma!


Tillbaka hos Blanchards (eller hemma som vi kallar det)! Vi fick stora välksomstkramar när vi anlände idag. Vi är så glada att vara här, och familjen verkar vara glada att vi är här. Det är redan bestämt att vi ska sova här åtminstone en natt nästa vecka, innan vi drar vidare mot sydligare trakter. Just nu sitter vi framför brasan och tittar på tv, Downton Abbey har precis slutat och vi har ätit en god lasagne som tjejerna lagat och äppelpaj. Riktig mat, finally! Vi är helt rörda av deras gästfrihet! Det känns som om det här är hemma på Nya Zeeland. Det är fantastiskt att vi är på andra sidan jordklotet och det finns ändå folk som tar hand om en!

Vi har jobbat dubbla skift idag, det första hos Ali & John, vi har fått göra lite av varje, men de organiserar inte arbetet så att det blir effektivt. Hos Blanchards fick storstäda växthuset, så vi har lekt lite "Äntligen hemma" när vi fixade och donade. Vi (och de) blev mycket nöjda med resultatet! Nu, House!

2 kommentarer:

  1. De låter som en så himla trevlig familj, såna man hoppas få träffa när man åker iväg! Ni hade verkligen tur som träffade dem :)

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen! Vi hade supertur! Hoppas det finns fler sådana änglar här!

    SvaraRadera