tisdag 6 november 2012

Uppåtgående

Inatt var det inte lika kallt, skönt det, för vi fick aldrig några filtar, de ville inte gå ut och hämta dem i bilen verkar det som...Vi har gått från att förstå heltäckningsmattornas funktion till att faktiskt uppskatta dem!

Idag har vi gjort ungefär samma saker som igår, Nea fick hoppa över från städningen och lägga isolering, hon är den enda som är kort nog att komma in, Basse instruerade henne och Helena har tvättat fönster och sorterat ved i lådor. Det känns lite konstigt att komma från världens mest jämställda land till det här att få jobb beroende på kön. Inte för att vi har nåt emot det, men det är bara intressant när man börjar tänka på det, hur starka könsrollerna är.

Det känns lite bättre idag. De är ju trevliga och snälla och det är lite intressant att lyssna på dem, men den kontakten vi hade med Blanchards finns inte. Men jobbet är okej, särskilt med lite musik till. Vi har i alla fall insett att vi är glada att vi har varandra.

Nu har vi varit inne i ett samhälle och handlat nödvändigheter (chips & choklad) och ska nu kura ihop oss och kolla på Aladdin. Vädret har varit lurigt idag. Regn på förmiddagen men soligt nu, det är dock inte så varmt. Hastighetsmätaren funkade inte idag heller, så vi laddade ner en app med en mätare så det har löst sig nu. Vi behöver väl fixa till det förr eller senare, men vi kör inte olagligt i alla fall.

Imorgon åker vi till Blanchards så fort arbetet är avslutat. Det ser vi fram emot med stoooor iver!

3 kommentarer:

  1. Jag föredrar ändå uppvärmda hus framför helteckningsmattor... :P Kul att ni ska tillbaka till det bra stället imorgon

    SvaraRadera