söndag 4 november 2012

Tiden flyger iväg!

Sista dagen hos familjen Blanchard. Känns lite vemodigt, men ändå roligt att få fortsätta resan. Tänk att tre veckor kan gå så fort! Det är en månad sedan vi kom till NZ! Imorgon ska vi till Ali, en gammal engelskalärare som vi ska vara hos i två veckor. Vi ser fram emot att få hjälp med engelskan! Det är inte långt härifrån, känns lite dubbelt. Men det blir nog bra!

 Idag har Team Ivy jobbat på som bara den! Vi har planterat väldigt mycket idag, en herrans massa tomater, solrosor, blommor och örter (vi har kommit på att vi inte gillar koriander, varken lukten eller smaken) Det var roligt, men det är synd att vi inte får se dem växa upp. Hoppas familjen kan skicka lite bilder! De har inte varit hemma idag utan vi har jobbat på själva, vi har även pysslat ihop en sida till gästboken och hunnit kolla på House. Imorgon måste vi dock ta oss i kragen, alla våra saker är utspridda och det är rätt ostädat. Och vi ska vara hos Ali kl 13...

Det gäller att försöka radera alla förväntningar nu när vi byter. Vi har haft det sjukt bra här, men att få så mycket friheter är nog inte jättevanligt. Vi kunde inte fått en bättre start!

Som vanligt så vet vi inte hur det blir med internet. Vi tror att vi ska bo ute på landet, så vi får väl se. Vi uppdaterar så ofta vi kan!

Vi har förresten fått fatt i två nya hosts nu, efter Ali har vi nästan en vecka där vi bara ska vara lediga och åka runt, och sedan ska vi vara två veckor på en hästgård innan vi åker till sydön, där ska vi vara på en vingård i en vecka. Det ska bli så sjukt spännande!

Håll nu tummarna att det ska bli lika bra på nästa ställe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar