lördag 6 oktober 2012

upp och ner

Nu har vi äntligen nått Auckland (vars flygplats hade en mycket angenämare storlekskall tilläggas) men våra väskor är, precis som vi misstänkte, kvar i London. De hann inte komma med när planet var försenat. Men vi är inte ledsna för det. För det första hade vi blåtur som hann med, vi hade 10 min att ta oss mellan gaterna (som innebär en tågresa) och gå igenom security eftersom vi skulle vara vid gaten 30 min innan. Så att väskorna blev lite sena spelar egentligen inte så stor roll. Dessutom tjänar vi på det, vi fick nästan 800 kr var för att de hade klantat till det och de ser till att väskorna levereras till oss. Enda nackdelen är väl att vi prioriterade att ha godis i handbagaget istället för ett extra ombyte, lärdom till nästa gång :-) Så det första vi fått göra är att tvätta! Dessutom glömde vi att köpa hygienartiklar när vi handlade...Men vadå, vi är ju på resande fot :-) Hoppas bara att de inte slarvat bort dem för oss!

Vi har checkat in på ett supermysigt litet hostel med tillhörande huskatten Cosmos. Alla är supertrevliga så här trivs vi bra. Vi har många uttag och ett eget element. En lyx när vi har hört att de inte har fattat grejen med isolerade hus här. Och en alldeles nybäddad säng. Kan det bli bättre? Nu blir det chill framför en film, vi är lite halvt jetlaggade allihop.

2 kommentarer:

  1. Många uttag men hade ni adaptern i handbagaget??
    Bor ni alla i samma rum?
    Hoppas ni får era väskor inom en snart framtid!
    Kom i håg att om man ska försöka att få ersättning från försäkring så måste det bifogas ett intyg från Transportbolaget om förseningen. Inköpen som måste göras ska ha skett innan bagaget återfåtts. Spara kvitton! KRAM

    SvaraRadera
  2. Kul att ni kom fram, hoppas ni får era väskor snart ;) jag och Joss är och hälsar på Arne i Uppsala, vi önskar lycka till och kommer följa bloggen med stort intresse :)

    SvaraRadera