fredag 12 oktober 2012

The only limits in your life are the ones you create in your mind


Idag har varit en lugn och skön dag. Vi har handlat och tvättat kläder i två fina blåa plasthinkar, ordentligt sorterat i en för kallt och en för varmt. Annars har vi tränat (inte Basse, för han är väldigt snuvig, han fick vara dj istället) och chillat (läs sovit för Basses del). Skönt, för de senaste dagarna har vi typ gått och gått och....gått!
Det är ganska varmt här, vi har hafträtt mycket sol så vi ser lite Rudolfaktiga ut alla tre. Vi får skärpa oss med solkrämen. Helena är noga med tatueringarna men det är nog också allt. Men på nätterna är det kyligare, vi har börjat inse vitsen med heltäckningsmattor. Inte så snyggt, men man uppskattar det i dragiga hus.
När vi ändå pratar om hus kan vi ju berätta lite om hur det ser ut här. Husen är annorlunda och de flesta är väldigt vackra, tänk viktorianska hus med snickarglädje. Men vi inser också hur stört Sverige är på inredning. Visst, här är vissa hus där allt är tiptop men de flesta ser ut lite hipp som happ, som om de inte försöker dölja att man faktiskt inte hinner ha ALLT perfekt. Tål att tänkas på. En annan rolig detalj är alla brevlådor. Det flödar av kreativitet! De flesta har små söta fack för tidningar och de finns i alla möjliga och omöjliga former. Staden är också VÄLDIGT backig, det är rena intervallträningen att knata runt här. Men vadå, då håller vi oss i form :-) Kan behövas med tanke på att dagens mat har varit rätt kass. Efter frukostgröten gick det rakt utför med choklad, amerikanska pannkakor till lunch, whisky och cola, mer choklad, McDonald's  (som har värdelöst wi-fi) och slutligen ännu mer choklad...

1 kommentar: