tisdag 23 oktober 2012

Team Ivy

Murgröna är väldigt fint. Särskilt när det breder ut sig. Men det tyckte vi inte efter ett par timmars stretande med att få bort skiten under avokadoträden. De förstör nämligen dem. Vi hade nån slags förskönad bild av murgröna, antagligen från alla sagoslott och alver och grejer så vi såg fram emot det jobbet. Vi tänkte att vi kunde gå och göra bollar och kransar under tiden. Kathryn ville gett oss ledigt idag men vi insisterade på att få plocka bort murgrönan (Linnéa döpte oss snabbt till team Ivy), hon tyckte nog att vi var lite tokiga (hon varnade oss innan, men vi tänkte att det nog var en lätt överdrift) och det var vi ju också. Grejen är att det ser så vackert ut, men det är lögn att få väck dem! Rötterna är enorma och jättelånga och sitter som berget. Vi hade som mål att ta under alla träd, sedan tänkte vi okej vi tar ett block. Ett block blev dock (haha det rimmar) vi gör klart den här raden tills slutligen vi lägger ner efter detta trädet och det gjorde vi också!

Vi gick in och gjorde oss ett hopaplock till lunch men det slutade gott!

Familjen är så underbar! Det känns som vi är en del av familjen. Igår grillade vi och myste framför brasan. Kathryn hade bakat en jättegod fruktkaka och hon sa åt oss och dissa jobbet för att kolla på Leap Year allihopa. Mysigt värre. Vi har även fått dem att smaka saltlakritsen som Jennifer köpte åt oss, de måste ju veta vad det är vi jagat liksom. Reaktionerna var väl....Inte jättebra. Bob var väl den enda som gillade den någorlunda men de kvinnliga delarna av familjen tyckte det var pest och pina. Vi svenskar kanske är lite tokiga!!!

Hur härligt det än är här så måste vi börja tänka på tiden efter. Vi har en host till (som visade sig befinna sig alldeles i närheten, lite dubbla känslor för det, hade varit kul att ta sig till lite andra trakter också) men sedan vet inte vart vi ska. Vi håller på att försöka ragga upp fler familjer, men det är inte helt lätt, många har fullt och många är bortresta, det är ju sommartid här. Vi får väl se hur det går. Annars är vi nog rätt snart hemma igen...

Team Ivy


Före



Efter









1 kommentar:

  1. Synd att ni måste lämna denna trevliga familj,vi får hoppas att det blir lika bra på nästa ställe

    SvaraRadera