lördag 20 oktober 2012

Roy & Roger & Han den dära i bakgrunden


Inlägg 2/2 idag...
Idag var det slut på "vilan" och åter till arbetet. Dagens jobb var att mata avokadoträden med nån slags gödsel som inte var gödsel men ändå. Typ. Vi fick ta på oss snygga overaller, gummistövlar och handskar så vi såg ut som Roy och Roger. Vi fick också lära oss att köra traktor. Det var roligt och inte så svårt. Solen låg dock på, så vi är röda och fina i ansiktena, även med solkräm. Linnéa hittade ett jättesött litet fågelägg, hon råkade knäcka det senare, men hon hann ta en hel del kort på det. Pippin fick namnet Merry. Haha, så rolig man kan vara då  :-)

Efter jobbet tränade vi, Bob åkte förbi och såg oss med våra stenar, så han lovade att plocka fram riktiga vikter åt oss. Halleluja säger vi till det!

Bob & Kathryn är inte hemma ikväll så då passar vi på att ta köket i besittning och baka chokladbollar och till det tänkte vi titta på film. Vi är just nu helt inne i Sagan om ringen, mycket för att vi hoppas se några inspelningsplatser, och då är det ju bra om man känner igen dem.

5 kommentarer:

  1. Nu har jag läst ikapp er blogg efter vår Turkiet resa som har varit solig och fin, men jag blev tyvärr förkyld.... Jätteroligt att följa era upptåg och vad bra ni skriver! Ser fram emot fortsättningen!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul att testa nya saker,som att köra traktor t.ex
    och annat trevligt ni har gjort.Skönt med lite avkoppling efteåt,
    det är ni värda.






    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Nu har jag oxå läst igenom alla inlägg, ska bli roligt att fortsätta följa bloggen! Hälsn JN

    SvaraRadera
  5. Hej Jenny! Kul att du också följer med!!!! Din sockerblogg var intressant, vi är också med!

    SvaraRadera