tisdag 16 oktober 2012

Gröna fingrar


Under arbetsdag 2 har vi varit väldigt effektiva, tycker vi. Vi har kört väldigt bra teamwork till tonerna av Winnerbäck. Dagens jobb var att tvätta fönster (deras väggar består typ bara av fönster!), räfsa gräs, vattna blommor och rensa i klängväxterna. Grejen är bara den att vi inte vet vad vi gör. Det låter så enkelt egentligen, men när man står där så är det bara öööhhh...hur ska vi göra här???? Men vi får hoppas att det blir godkänt!
Nu håller vi på att göra lunch, Kathryn har massor med grönsaker och sallad och grejer i trädgården. Väldigt nice att bara kunna gå ut och plocka. Grönsakerna är så dyra här så vi har inte ätit så mycket. En välkommen återkomst! I eftermiddag hade vi tänkt träna lite, det är så fint väder!




Uppdaterat: Nu har vi tränat lite grann; en komprimerad löprunda med lite styrkeövningar, vi befinner ju oss inte i vårat kära gamla gym med alla redskap, så man får tager vad man haver, våra vikter bestod av stora stenar. Som avslutning Adele-låten. Vår familj är inte hemma ikväll så vi får fixa lite middag själva och kolla på film nere hos oss.

4 kommentarer:

  1. Per-Anders kommenterar med att hade ni varit lite mer aktiva här hemma i trädgården och huset så hade ni skridit till verket med en annan inställning. Men bättre sent än aldrig att lära sig - det blir säkert fint och jag har på känn att ni får godkänt ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack kära ungdommar för Era trevliga beskrivningar av vardagen som "resande". Vi kollar varje dag!Här har vi det lugnt.

    SvaraRadera
  3. Det här med trädgårdsarbete låter bra kommer säkert till andvändnig
    när ni kommer hem
    Berith

    SvaraRadera
  4. Nu är vi väldigt lärda när det gäller trädgård kan vi berätta. iaf tomatplantor!

    SvaraRadera