onsdag 17 oktober 2012

Great expectations


När vi gick in i trädgården idag trodde vi att vi skulle få mycket gjort eftersom Kathryn har varit hemma och jobbat med oss idag. Det blev det inte. Vi planterade visserligen om en del växter, men större delen av tiden ägnade vi åt att gå runt med Kathryn som visade oss alla grönsaker, frukter och kryddor som hon har i sin trädgård. Det hela slutade med att vi plockade ihop en märklig kombination av jättelika rödbetor, selleri, äpplen och ananas och lite ingefära och gick in och gjorde juice av det. Jättesmaskigt!

Vi har spritt ut oss rätt bra i vårt lilla hus, varenda millimeter är belamrat med grejer, för att inte tala om hallen, det ser ut som att det är många fler som bor här är vi. Men nu får vi nog skärpa oss och börja ha ordning på grejerna. Vi har hittat både myror och en kackerlacka. Inomhus. Inte så mysigt att ha i kläderna...
Men förutom våra små husdjur trivs vi väldigt bra här. Familjen gör allt för att vi ska känna oss hemmastadda. Idag följde vi med Kathryn in till stan för att handla och hon tog oss med upp på en lookout över Whangarei. Jättefin natur! Sedan visade hon oss runt lite grann innan vi gick och handlade. Det finns hur mycket choklad som helst!!!! Det slutade inte bra.

Den här kvällen har vi (Helena & Linnéa) längtat efter i flera dagar, för ikväll börjar tredje säsongen av Downton Abbey, som vi ska se ihop med Kathryn. Basse är inte lika road. Vi kan inte förstå honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar